The Lions haalt Waal en Tiendari


De Eersteklasseploeg van The Lions bij de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) heeft zich in de tussentijdse transferperiode versterkt met twee steengoede voetballers. Giovanni Waal van SV Brasur en Giovanni Tiendari van FC United/Mengao hebben de Hoofdklasse verruild voor de Eersteklasser. The Lions staat na de eerste speelronde om de 5de plaats. Dat is net niet genoeg voor een play-offplek, waaraan de top 4 ploegen meedoen. Met Waal en Tiendari zal de ploeg proberen de play-offs te halen.
Brasur heeft naast Waal ook Dwight Gentle verloren. Gentle verkast naar FC United/Mengao. Naast Tiendari heeft United/Mengao ook Miguel Hill zien wegtrekken. Hill speelt nu voor Kabel Boyz in de Eerste klasse. Volgens Xaviera van Ommen van het SZVB-secretariaat zijn er nog 3 tot 4 transfers die beklonken moeten worden. De spelers konden tot gisteravond 19.00 uur de transferformulieren gaan tekenen. Zou dat niet gebeuren, dan gaan die transfers niet door.
Er zijn geen noemenswaardige grote verschuivingen geweest in de hoogste klasse tijdens deze tijssentijdse transferperiode. De topploegen SCV Linco en Styx KG hebben geen enkele speler verkocht, noch hebben ze er iemand bijgehaald.
 

error: Kopiëren mag niet!