Waal vraagt US$ 6.000 om te spelen voor Eersteklasseploeg

De speler Giovanni Waal is van plan om landskampioen Robinhood te verlaten tijdens de transferperiode van de SVB. Waal, die afgelopen seizoen samen met Ulrich Reding topscorer werd van de SVB Hoofdklasse met 20 doelpunten, is bezig zelf een club uit te zoeken. Met zijn superhoog gestelde eisen belandde hij op een training van een Eersteklasseclub in het district Wanica. Aan het bestuur legde Waal een bod voor, verneemt Dagblad Suriname van haar bronnen. Schrikt u niet. Een slordige US$ 6.000 voor het tekenen op de moederlijst van de potentiële kampioenskandidaat in de Eersteklasse dit seizoen. De voorzitter van deze vereniging wees deze aanbieding als een lachertje af. Samen met Waal willen nog een paar basisspelers van Robinhood de ploeg verlaten.
De transferperiode van de SVB is opengesteld op 15 augustus en duurt tot en met 22 september. Dagblad Suriname zal u transfernieuws, geruchten en wetenswaardigheden voorschotelen tijdens deze periode. In de eerste paar weken gaan clubs en spelers ‘flirten’ met elkaar, de laatste week zullen de harde noten gekraakt worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: