Meldpunt ufo’s bestaat 3 jaar

Het Meldpunt UFO’s boven Surinaams Territorium (Must) bestaat vandaag 3 jaar. Op 21 augustus 2009 werd het meldpunt opgericht met als doel het aantal ufo-meldingen in Suriname in kaart te brengen. Sinds die dag zijn vele honderden reacties verkregen en tientallen geregistreerd. Must heeft meer dan 30 gevallen grondig onderzocht en ruim 40% van de objecten geïdentificeerd. Er bleek een grote behoefte te bestaan aan objectieve informatie over het verschijnsel. Daarom zijn diverse presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan het ufo-fenomeen. Voor veel mensen was dat een gelegenheid om met andere geïnteresseerden van gedachten te wisselen. Na drie jaar is nu door Must besloten om zich vooral te concentreren op breder ufo-onderzoek en op voorlichting. Must registreert ufo-meldingen nog steeds graag en zal deze in opmerkelijke gevallen ook onderzoeken. Must blijft regelmatig presentaties en lezingen geven. De eerstvolgende is gepland voor eind oktober.

error: Kopiëren mag niet!