Verdachten aangehouden in levensberoving Weg naar Zee

De recherche van Nieuwe-Haven heeft twee mannen aangehouden in de levensberoving van Ramnarain Rampersad aan de Kwepiestraat 17 te Weg naar Zee. Op een van de verdachten is een zaktelefoon compleet met oplader aangetroffen, die eigendom was van het slachtoffer. Dit toestel was enkele dagen voor de dood van Rampersad uit diens woning weggenomen. Men was de woning toen via een raam binnen gedrongen, nadat met schutterglazen verwijderd waren. De verdachte, op wie het telefoontoestel gevonden is, verklaarde dat hij het toestel bij de andere verdachte gekocht had. Vermeldenswaard is dat de verdachten elkaar heel goed kennen, omdat zij enkele jaren terug comparanten waren in een ernstig strafbaar feit. De verdachte,op wie de zaktelefoon is aangetroffen, is niet zo lang terug in vrijheid gesteld nadat hij 13 jaar gevangenisstraf had uitgezeten in een moord zaak.

error: Kopiëren mag niet!