Grootse family day om Groningen te promoten

De watersportersvereniging Suriname Friends wil in samenwerking met de districtscommissaris, Aroenkoemar Ramdhani, het district Saramacca en de hoofdplaats Groningen promoten. De doelstelling is om meer bekendheid te geven aan de hoofdplaats. In verband hiermee is besloten om op zondag 23 september 2012 een family day te organiseren te Groningen met diverse evenementen. Er zullen activiteiten zijn als speedboot- en waterscooterraces, demonstraties op het water, helikopterdemonstraties door Hi-Jet en rondvluchten boven Groningen, motorfietsshows, car audio battles en nog veel meer. Jerrel van Embricqs van Hi-Jet Medical Services zal op deze dag aanwezig zijn met zijn rescue team.
Uiteraard zullen de kleintjes ook aan hun trekken komen met rondritten met de treintjes, trampoline springen, glijbanen, schminken, ballonnen oplaten etc. Verder staat op het programma onder andere optredens van brassbands,  Inheemse groepen en een djarang ke pang. Niet vergeten mag worden dat op de markt te Groningen diverse landbouwproducten ten verkoop zullen worden aangeboden. Het geheel wordt afgesloten met live optredens van de formatie Xtrends en Kries Ramkhelawan en een vuurwerkshow. In het kader van de evenementen wordt op woensdag 22 augustus 2012 om 20.00 uur een informatieavond gehouden voor alle deelnemers. De infoavond wordt gehouden op het Sportcomplex Kwatta.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: