Herman Jozefschool levert alleen mulo-geslaagden af

De Herman Jozefschool voor glo te Latour heeft voor dit jaar alleen mulo-geslaagden afgeleverd. Alle zesdeklassers die de toets met succes gehaald hebben, zijn geslaagd voor mulo. Dit schooljaar deden 49 leerlingen mee met de toets, daarvan zijn 45 geslaagd. Vier zijn afgewezen. Dat is een daling vergeleken met vorig jaar; toen slaagde 97% van de leerlingen. Slechts 1 leerling werd afgewezen in dat jaar. Schoolhoofd Wieresh Changoer maakte deze cijfers bekend aan Dagblad Suriname. De bestgeslaagde bij de jongens is Chamiro Kempes geworden. Bij de meisjes is Nevilly Mettendaf de beste. Het schoolhoofd is niet ontevreden met de resultaten op de school. ‘We zijn boven de 90% gebleven.’ Wat betreft klasse 1 tot en met 5 is het overgangspercentage 86%.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!