Aangereden op weg naar moskee


De twee voertuigen die schade hebben geleden door toedoen van een terreinwagen uit Guyana. De 38-jarige Roshan Salarbaks zal de Ied-Ul-Fitr-dag van 2012 niet meer vergeten. Op weg naar de moskee werd hij aangereden door een auto op de kruising van de Achterdam en de Soekhramsinghstraat. De auto met Guyanese kentekenplaat en bestuurder, verleende geen voorrang aan het verkeer. De Guyanees is zelf politieagent van beroep. Door zijn onoplettendheid waren 3 voertuigen betrokken bij de aanrijding. De twee andere voertuigen leden de meeste schade. Salarbaks raakte bekneld in zijn voertuig. De brandweer, die 100 meter verwijderd van de aanrijdinglocatie is, was binnen enkele seconden ter plekke. De brandweerlieden hebben Salarbaks uit zijn benaarde situatie kunnen halen. Salarbaks is met een slag aan zijn voorhoofd opgenomen in het Streekziekenhuis Nickerie. Een mede-inzittende van het voertuig uit Guyana is na medische behandeling heengezonden. Het rijbewijs van de Guyanese politieman is in het belang van het onderzoek ingevorderd. Alle voertuigen zijn in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!