Aiapra With beste spreker vos speechcontest

Aiapra With van de Ewald P. Meyer Lyceum heeft het Iamgold/ JCI Nilom National VOS Speechcontest 2012 gewonnen. Ze kreeg een laptop en ook de Francis Small wisseltrofee. Jonathan Asabina van Havo 1 eindigde op de tweede plaats, terwijl Xaviera Plet van de Henry Hassankhan Scholengemeenschap derde werd. De 9 finalisten moesten 5 minuten babbelen over de vorderingen van de Millenium Development Goal tegen het jaar 2015. Dit is het derde jaar dat Iamgold als hoofdsponsor fungeert. Met dit evenement tracht de JCI Nilom de spreekvaardigheid en presentatietechnieken te ontwikkelen en/of te bevorderen bij de participanten. ‘Middels onze veelkleurige aanpak dit jaar (21ste keer) hebben we dit uitgebreid tot het ontwikkelen van rolmodellen en niet te vergeten het ontwikkelen van awareness en stimuleren van actie binnen de samenleving over met name de Millenium Development Goals. Het Thema is ‘MDG’s Lets get it Done!’ (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!