SIVIS Basis en Hoger kader diploma-uitreiking

Het Sivis heeft  18 personen, 10 dames en 8 heren, een diploma uitgereikt van de 18de hoger kaderopleiding. De opleiding werd gehouden in het Sivis Educatief Centrum. De directeur van deze stichting, Roy Haverkamp, zegt dat het 6 vruchtbare maanden zijn geweest. Aan het einde van deze periode is hij zeer tevreden. De 18de hoger kaderopleiding heeft getracht werknemersvertegenwoordigers te vormen zodat zij in staat zijn hun zaken op het gebied van economie, management en internationaal arbeidsrecht goed te doen. Met het afstuderen van de 18 personen is volgens Haverkamp het vakbondswezen in Suriname aangesterkt. De directeur hoopt dat de afgestudeerden daadwerkelijk hun kennis en kunde tonen. Gisteren hebben ook 54 cursisten, 22 dames en 32 heren, die met goed gevolg de 73ste Basisopleiding hebben gevolgd, hun diploma’s ontvangen. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!