Restauranthouder mishandeld en beroofd

Te Catharina Sophia in het district Saramacca is een  restauranthouder  mishandeld en beroofd van zijn geld en zaktelefoon. Deze beroving vond plaats op 1 augustus en de verdachten zijn drie mannen en een vrouw. Het slachtoffer is met een hamer mishandeld en zijn geld en een zaktelefoon zijn hem afhandig gemaakt. Het gelukte het slachtoffer om een van de verdachten aan te houden; de drie anderen zijn in een auto gestapt en weggereden. De politie meldkamer lanceerde een opsporingsmelding welke erin resulteerde dat een opsporingsunit van het korps de auto staande hield.  In die auto zaten toen nog twee verdachten namelijk een man en de vrouw. Zij zijn vervolgens overgedragen aan de politie van Saramacca. Hangende het onderzoek zijn de drie verdachten ingesloten. De vierde verdachte wordt opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!