Grootse familyday op komst te Groningen

De watersportersvereniging Suriname Friends wil in samenwerking met de districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani van Saramacca, Groningen en daarmee ook Saramacca promoten. Het doelstelling is meer bekendheid geven aan de hoofdplaats Groningen en het aantrekken van toerisme. Om dit allemaal een goed gestalte te geven en rekening houdende met de kinderen en afsluiting van de vakantieperiode, is besloten om op zondag 23 september 2012 een familyday te organiseren met diverse evenementen. Er zullen activiteiten zijn als speedboot- en waterscooterraces, demonstraties op het water, helicopterdemonstraties door Hi-Jet en rondvluchten boven Groningen, motorfietsshows; car audio battles en nog veel meer. Jerrel van Embricqs van Hi-Jet medical servies zal op deze dag aanwezig zijn met zijn rescueteam.
Uiteraard zullen de kleintjes ook aan hun trekken komen met rondritten met de treintjes, trampoline springen, glijbanen, schminken, ballonnen oplaten, etc. Verder hebben wij in ons programma onder andere optredens van brassbands, djarang ke pang en Inheemse optredens. Niet vergeten mag worden dat de markt op Groningen uitgezet gaat worden met landbouwproducten van Saramacca. Het geheel wordt afgesloten met live optredens van de formatie Xtrends en Kries Ramkhelawan met als slotstuk vuurwerk.
In het kader van de evenementen wordt op woensdag 22 augustus 2012 om 20.00 uur een informatieavond gehouden voor alle deelnemer. De infoavond wordt gehouden op het Sportcomplex Kwatta.

error: Kopiëren mag niet!