JCI Nilom National VOS Speech Contest 2012

Op zaterdag 11 augustus heeft de voorronde van het Iamgold/ JCI Nilom National VOS Speech Contest 2012 plaatsgevonden. Iamgold Rosebel Goldmines als hoofdsponsor, tezamen met co-sponsoren Basic One, XLR8 Media Productions en PC Plus Computers, maakt dit alles mogelijk. Tevens is dit het derde jaar dat Iamgold als hoofdsponsor fungeert. Met dit evenement tracht de JCI Nilom de spreekvaardigheid en presentatietechnieken te ontwikkelen of bevorderen bij de participanten. ‘Middels onze veelkleurige aanpak dit jaar (eenentwintigste keer) hebben we dit uitgebreid tot het ontwikkelen van rolmodellen en niet te vergeten het ontwikkelen  van awareness en stimuleren van actie binnen de samenleving over met name de Millenium Development Goals. Het Thema is ‘MDG’s Lets get it Done!’ Na maanden van voorbereidingen hebben we zaterdag 11 augustus de voorrondes gehad. Thans zijn de finalisten reeds bekend en zullen zij op vrijdag as strijden om het Francis Small Wissel Trofee.’ De finalisten respectievelijk de scholen zijn Brandon  Daryola (Algemene Middelbare School),
Plet Xaviera (Henry N. Hassankhan Scholengemeenschap), Leeflang Gabrielle (Henry N. Hassankhan Scholengemeenschap), With Aiapra (Ewald P. Meyer Lyceum (Lyceum 2)), Amautan Varousca (Ewald P. Meyer Lyceum (Lyceum 2)), Adasi Sharon (Openbaar Atheneum (Havo1)), Asabina Jonathan (Openbaar Atheneum (Havo1)) en Jones Shanice (Surinaams Pedagogisch Instituut).

error: Kopiëren mag niet!