Dichtbij Nederland, Dichtbij de kiezer

Op dinsdag 21 augustus is er een extra lange uitzending van het NTR-programma Dichtbij Nederland met en over de Surinaamse gemeenschap in Amsterdam Zuidoost. De uitzending komt live vanuit Eetcafé 100% aan het Bijlmerplein in Amsterdam Zuidoost. De uitzending is van 20.00 uur tot 00.00 uur Nederlandse tijd op Radio 5. Vanuit de landelijke politiek zijn te gast: Tanja Jadnanansing (PvdA) en Carlo Strijk (DPK). En vanuit de lokale politiek: Henk de Boer (fractievoorzitter CDA Zuidoost) en Muriël Dalgliesh (stadsdeelwethouder PvdA Zuidoost). De onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer het imago van Zuidoost, Kwakoe, Veiligheid, Onderwijs, Tienermoeders. En er is live-muziek van Trafassi, Ulrike Westfa, Jennifer Cooke, Orville Breeveld en Erica Jong. Presentatie: Naeeda Aurangzeb en Aad van den Heuvel. Sidekick: Guilly Koster.
Van 10 juli t/m 11 september elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur (dus een uurtje vroeger dan op de andere werkdagen): Dichtbij Nederland , Dichtbij de Kiezer. Het NTR-programma Dichtbij Nederland gaat, in samenwerking met de NTR-redactie van OBA Live, op Radio 5 op zoek naar de wensen, klachten en problemen van ‘nieuwe Nederlanders’ in de aanloop naar de Tweede-Kamerverkiezingen van 12 september. Gesprekken, sfeerimpressies, meningen, debat en live-muziek.

error: Kopiëren mag niet!