Winkelhouder bestolen

De winkelhouder Rafi Leakat Hoessein van Winkel ‘Centraal Station’ te Kennedyweg, nabij Onverwacht, is berooid achtergebleven. In de avond van zondag op maandag hebben rovers zijn huis en winkelpand leeggeplunderd. De rovers hebben eigenlijk niets achtergelaten. Zij hebben alle elektrische apparaten meegedragen. Ook de spullen die in de winkel waren, zijn meegenomen. De rovers hebben pakken tegels weggedragen, balen suiker, zout en zeep. Volgens Leakat Hoessein hadden de dieven alle tijd om hun slag te slaan, omdat hij niet thuis was. De winkelhouder zegt zijn vermoedens te hebben wie achter de beroving staat.
Leakat Hoessein is alleenstaande en was naar zijn broer. In verband met de maand Ramadan werd er daar gekookt voor weeskinderen. Dus besloot hij er te overnachten.
De volgende dag toen hij terugkeerde, ontdekte hij de beroving. Hij zegt nu helemaal failliet te zijn. Voorzichtigheidshalve heeft hij besloten om bij familieleden te overnachten. De winkelier heeft aangifte gedaan, maar er is nog niets uit de bus gekomen. De winkel is gesloten, want er valt niets meer te verkopen. Voor hem ligt er niets anders op dan het winkelpand te verhuren. Leakat Hoessein heeft geen inkomsten meer en ziet de toekomst heel somber tegemoet.

error: Kopiëren mag niet!