Parlement mogelijk in september met reces

De Nationale Assemblee (DNA) zal binnenkort met reces gaan. Nieuw Front parlementariër, Mahinder Rathipal, geeft aan dat dit onderwerp gisteren wel aan de orde is geweest in huishoudelijk verband, maar dat er geen concrete afspraken zijn gemaakt. De parlementariër zegt dat het gebruik is dat de parlementsleden in de maand september met reces gaan en weer voor 1 oktober paraat zijn voor de gebruikelijke presentatie van de begrotingen vanuit de president.
Volgens Rathipal ligt het dus in de lijn der verwachting dat het de maand september wordt, wat niet wegneemt dat bij spoed gevallen, het parlement bij elkaar komt. Daarnaast zijn er in de maand september tal van conferenties gepland, waardoor het parlement niet helemaal inactief is. Het parlementair werk zal eventueel ook buiten de grenzen verricht worden, zegt Rathipal.

error: Kopiëren mag niet!