Volgende week thriller in Vrouwencompetitie

De een-voor-de-laatste wedstrijd van de SVB Vrouwenvoetbalcompetitie is achter de rug. Op de laatste speeldag zullen wij een thriller krijgen voor het kampioenschap, want dan speelt koploper Dosko tegen de nummer 2 Oema Soso. Dosko die nog geen enkele wedstrijd heeft verloren, heeft een punt voorsprong op Oema Soso. Dit zal ook een wedstrijd worden van de twee dames die het meest hebben gescoord. Andaya Landveld ( Oema Soso) en Marvil Blatz ( Dosko) hebben tot nu toe het meest gescoord. Landveld scoorde 17 keer, terwijl Blatz 14 keer het net wist te vinden. Verder zal het ook de wedstrijd worden van de minst gepasseerde doelvrouwen. Beide doelvrouwen hebben tot nog nu toe alleen 3 doelpunten toe gelaten in de finale ronde.
Afgelopen week wist zowel Dosko als Oema Soso haar wedstrijd in winst om te zetten. Oema Soso won met 4-1 van Diva, terwijl Dosko met 7-2 won van Merioda.  Volgende week zal om 16.30 uur Merioda spelen tegen Diva, waarna Dosko het op zal nemen tegen Oema Soso om 18.30 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld op het Dr.Ir.F Essed stadion. Om 20.30 uur zal de prijs uitreiking plaats vinden.
 

Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Dosko

5

11

12

3

02 Oema Soso

5

10

10

3

03 Merodia

5

4

3

10

04 Diva

5

3

2

11

Standenlijst Dames competitie:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: