Flora start sterk in buurtenbasketbalcompetitie

Het team van Flora heeft een goede start gemaakt in de buurten basketbalcompetitie die wordt georganiseerd door het ministerie van Sport – en Jeugdzaken. Flora won haar eerste wedstrijd van Boys met 30-15, de tweede won ze van Zorg en Hoop 1 met 26-19 en in de derde versloeg ze Zorg en Hoop 2 met 36-25. Flora is na 1 ronde koploper met 6 punten uit 3 wedstrijden. Zorg en Hoop 1 staat tweede met 4 punten door winst op Zorg en Hoop 2 met 21-14 en Boys 31-7. Zorg en Hoop 2 heeft 2 punten door de ene winst op Boys met 34-28. Boys verloor al haar 3 wedstrijden.
Deze competie (3 tegen 3) is onderdeel van het buurtsportproject waarin eerder de onderdelen atletiek, slagbal, voetbal en volleybal aan de orde zijn gekomen. Jammer genoeg hebben slechts 3 buurten zich aangemeld t.w. Zorg en Hoop (2 teams), Flora en Boys, elk 1 team. De verwachting is in elk geval dat met deze start er bij de volgende competitie meer buurten zich zullen opgeven voor deelname. De eerste ronde is op zaterdag 11 augustus j.l. afgewerkt in de sporthal “Het Nest” en wordt op zaterdag 25 augustus a.s. op dezelfde lokatie voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: