U-20 Natio ondanks verlies tegen Guyana poulewinnaar

Perfect is de U-20 nationale selectie niet geweest op St. Vincent &The Grenadines, desondanks is ze poulewinnaar geworden van een toch sterke groep in de eerste WK-kwalificatieronde. Op de laatste speeldag verloor U-20 Natio met 2-1 van Guyana. Desondanks eindigt Suriname met een beter doelsaldo dan Trinidad & Tobago op de eerste plaats. Beide landen hebben 6 punten elk, maar Suriname heeft een saldo van +3, T&T van +1. De Soca Warriors wonnen op de laatste speeldag de belangrijke wedstrijd tegen het gastland met 3-0. Onze nationale jeugdploeg komt in november in Jamaica uit in de CFU-finaleronde. Hieraan doen 8 ploegen mee, waarvan de top 5 zich plaatst voor de Concacaf-eindronde in Mexico volgend jaar.

Eindstand U-20 WK-kwalificatietoernooi:
# Land

W

P

V

T

1 Suriname

3

6

5

2

2 Trinidad & Tobago

3

6

5

4

3 Guyana

3

3

4

6

4 St. Vincent

3

3

3

5

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: