5de Poeketie Junioren Openkaratetoernooi op komst

Het Sportinstituut Poeketie zal op zondag 19 augustus 2012 voor de vijfde keer het “Poeketie Junioren Openkaratetoernooi” organiseren. Aan dit toernooi zullen diverse sport-/karatescholen deelnemen. Deze activiteit wordt gehouden onder auspiciën van de Surinaamse Karate Associatie (SKA) in de Ismay van Wilgensporthal en wel van 09.00-17.00 uur. De doelgroep is junioren in de leeftijdsklasse van 6 tot en met 15 jaar. Dit toernooi is bedoeld om kinderen positief bezig te houden, ze te motiveren om aan sport te doen en hen in de gelegenheid stellen zich beter te profileren. Verder dient dit toernooi als meetmoment i.v.m. de “Dutch Caribbean Karate Championship” dat in november dit jaar op Curaҫao gehouden wordt.
De scholen die zullen participeren in dit evenement zijn Sportinstituut Kime (17 deelnemers), Sportinstituut Wilfred Burgos (31 deelnemers), Sportinstituut Bushido (11 deelnemers), Karateschool Lelydorp (44 deelnemers), Karateschool Funagoshi (22 deelnemers), Karateschool Seiken (11 deelnemers) en Sportinstituut Poeketie  (19 deelnemers). Honderd en vijfenvijftig vechters hebben zich aangemeld voor deelname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: