Robinhood ongeslagen kampioen Bert Calor U-13 voetbaltoernooi

De 9de Bert Calor U-13 memorial 2012 die door SV Voorwaarts wordt georganiseerd, is gewonnen door Robinhood. De roodgroene formatie deed dat ongeslagen door alle 5 wedstrijden te winnen. Robinhood opende met een 7-1 overwinning op Leo Victor, daarna werd Voorwaarts ingebonden met 4-1. Tegen Santos Nickerie won ze met 1-0, terwijl Oase en Transvaal beide met 2-0 opzij werden gezet. Semikampioen is verrassend geworden de ploeg van Oase met 10 punten. Oase verloor alleen van Robinhood en speelde 0-0 gelijk tegen Transvaal. Hiernaast won Oase van Santos Nickerie met 2-0, van Leo Victor met 2-0 en Voorwaarts met 3-0.
Aan dit toernooi hebben Transvaal, Robinhood, Santos, Voorwaarts, Leo Victor en Oase deelgenomen. Leo Victor eindigde op derde plaats met 6 punten, terwijl Transvaal met 5 punten de vierde plek bezet. Voorwaarts eindigt met 4 punten op de vijfde plaats, terwijl Santos Nickerie op de laatste plaats is geëindigd  met 3 punten.
Komend week organiseert SV Voorwaarts het 11de Jules Fernandes U-15 memorial voetbaltoernooi. Hieraan zullen deelnemen de ploegen van SV Transvaal, SV Voorwaarts, SV Robin Hood, SV Leo Victor en Santos Nickerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: