Quota International Suriname kijkt terug op gezellige ‘Bigi Sma Dey’

Op zaterdag 11 augustus organiseerde Quota International Suriname haar jaarlijkse ‘Bigi Sma Dey’ te ‘Bridge View’. De ‘Bigi Sma Dey’ is ‘een dagje gezellig uit’ voor minder draagkrachtige seniorenburgers die hun werkzaam leven aan ons land hebben gegeven. Na het welkomstwoord van de vicepresident van Quota, Ilemele Venetiaan, hebben ruim 400 senioren burgers zich enorm vermaakt met een programma vol entertainment, lekker eten en genoeg bier. Het zangkoor onder leiding van Heliante Redan heeft de ‘bigi sma’s’ vermaakt met prachtige liedjes en heeft de club ‘Poco Poco’ – bestaande uit senioren dames – leuke dansnummers gebracht. De gezelligheid liep op met de grappen van Glenn Huisden van 1+1=3 en Ruben Silvin. Ook Simpel van ‘Tap a Bankstel’ wist onze senioren goed aan de gang te brengen. Als klap op de vuurpijl heeft DJ Caribbean Drive de senioren flink aan het dansen gebracht, waarbij ook de Quotarians gezellig hebben meegedanst. De dag werd dus afgesloten met één groot feest.

error: Kopiëren mag niet!