Amerikaanse ambassadeur maakt laatste fietstocht vanuit Apoera

De Amerikaanse ambassadeur John Nay stapt opnieuw op zijn fiets en wel voor zijn laatste rit in Suriname. Nu zal hij vanuit Apoera naar Paramaribo fietsen. De start is op maandag 13 augustus te Apoera en hij hoopt op vrijdag 17 augustus zijn fietstocht in Paramaribo te beëindigen.
De fietsroute werd voorgesteld door Gerard Brunings, zelf voormalig Surinaams fietskampioen (1965, 1966, 1967 en 1968) en luchtvaartadviseur van de president. Brunings zal ook meefietsen met zijn 13-jarige zoon Zephan, fietskampioen van Suriname in de U-15 categorie in 2010, 2011 en 2012.
Ambassadeur Nay is zeer enthousiast om nog meer van de natuurlijke wonderen van Suriname te zien, ondersteund met zijn boodschap van milieubescherming en fitness. Hij kijkt uit naar de rit door een ander prachtig deel van Suriname.  Deze rit belooft de meest schilderachtige en uitdagende te worden!

error: Kopiëren mag niet!