Aftreden Moederbondsvoorzitter Snijders nabij

Het aftreden van de huidige Moederbondsvoorzitter Errol Snijders is nabij, zegt bondsvoorzitter John Seedorf.  De 21 onrechtmatig geschorste bonden  van de vakcentrale De  Moederbond hebben een besturenvergadering aangevraagd. Het is niet onwaarschijnlijk dat deze 21 bonden, die het leeuwendeel uitmaken van de vakcentrale, het aftreden van Snijders zullen eisen op deze besturenvergadering. De kortgedingrechter bepaalde dat de schorsing die opgelegd was door Moederbondsvoorzitter Errol Snijders, teruggedraaid wordt.
Seedorf, die enkele van deze bonden leidt, zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat de Moederbond conform de statuten binnen 30 dagen deze  bestuursvergadering moet houden. Seedorf zegt dat het einde van het tijdperk van Snijders nabij is. De Moederbondsvoorman  heeft statutair gezien geen andere keus dan tegemoet te komen aan de eis van de bonden, die krachtens de rechterlijke uitspraak rechtmatig lid zijn van de vakcentrale.

error: Kopiëren mag niet!