‘Tas in de Klas 2012’

Quota International of Suriname heeft op 8 augustus 2012 aan leerlingen van 7 lagere scholen in het binnenland schoolpakketten verstrekt. De betreffende scholen zijn de OS Sarakreek, OS Bigi Poika, OS Bigi Ston, EBGS Pokigron, de St. Anthoniusschool te Galibi,  de Johannes Arabi School te Nieuw Aurora en de Dominee R.M. Schmidtschool te Brownsweg. In totaal zijn nu 200 schoolpakketten gedoneerd. De aangeboden schooltassen zijn gevuld met potloden, pennen, schriften, kaftpapier, vlakgom, slijper, liniaal, huiswerkboekje, kleurpotloden en schooluniformhemden.
Quota Suriname voert veel grote en kleine projecten uit voor kinderen, moeders en seniorenburgers. Eerder zijn in 2010 schooltassen uitgereikt aan leerlingen uit Paramaribo en de randdistricten. Nadat Quota in januari 2010 het project van de verbouwing en bijbouw van de school te Pikin Slee had afgerond, werd het idee rond het Schooltassenproject ‘Tas in de Klas’ geboren om ook kinderen in het binnenland te ondersteunen. Quota Suriname heeft dit project kunnen realiseren met gelden verzameld tijdens haar fundraisingsactiviteiten, waaronder Quota Men Cook-Out en de Quota Night of Dances. Voorts heeft ook Lucky Store middels kortingen op de aangekochte schoolspullen bijgedragen aan dit succesvol project ‘Tas in de Klas’.
 

error: Kopiëren mag niet!