Dharm Cup start binnenkort

De traditionele Dharm Cup van Dharm Ramharakh beleeft dit jaar haar 11de editie. Op het Sportveld Dharm te Bomaweg in het district Wanica gaat dit toernooi op 18 augustus van start, deze keer met meer teams namelijk 16. Er is een kleine ruimte nog voor sterke teams om zich in te schrijven. Het toernooi zorgt in de ‘slappe’ voetbalperiode van de bonden voor voetbalspektakel op niveau met veel rivaliteit. De kampioen mag rekenen op een manshoge trofee, terwijl traditioneel ook voor de semikampioen en andere teams die hoog eindigen prijzen zijn gereserveerd. Dit jaar zal middels het toernooi ook hulde worden gebracht aan enige lokale sportpersoonlijkheden die de basis hebben gelegd voor de sportbeleving in de buurt. Het sportminnend publiek mag veel voetbalvertier verwachten vanaf 18 augustus en is welkom om de wedstrijden bij te wonen.

error: Kopiëren mag niet!