Bromfietser verwond aan Indira Gandhiweg/ Meursweg

Afgelopen woensdag deed zich een verkeersongeval voor op de Meursweg nabij Onoribo. Een bromfietser en zijn duorijder hebben daarbij ernstige letsels opgelopen. Het ongeval deed zich omstreeks half zes in de ochtend voor. De bestuurder van de bromfiets en zijn duorijder kwamen vanuit Paranam en gingen richting Indira Gandhiweg. Op een bepaald moment verloor de bestuurder de controle over het vervoersmiddel, vanwege onbekende redenen. De bestuurder en zijn bijrijder kwamen tegen de vangrails terecht en belandden op het wegdek. De bromfietsbestuurder heeft een arm- en beenfractuur opgelopen, terwijl de duorijder een snijwond aan zijn rechtervoet eraan overhield. Per ontboden ambulance zijn beiden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH). De schade aan het vervoersmiddel is aanzienlijk. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol. De politie van het bureau Onverdacht is belast met het onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!