Wegomlegging kruising Kwattaweg /J.A. Pengelstraat en de Oude Charlesburgweg

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij zal op zondag 5 augustus 2012 van 08.00 uur v.m. tot en met 20.00 uur n.m. op de kruising van wegen gevormd door de Kwattaweg /J.A. Pengelstraat en de Oude Charlesburgweg  een aanvang maken met het vervangen van de oude asbestbuizen middels nieuwe pvc-buizen. Het Korps Politie Suriname zal in verband met deze werkzaamheden het verkeer over de Kwattaweg richting Frederick Derbystraat, het verkeer over de J.A. Pengelstraat richting de Oude Charlesburgweg en het verkeer over de Nieuwe Charlesburgweg richting Kwattaweg en Oude Charlesburgweg middels verkeersborden omleggen. Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzing van de politie ter plekke stipt op te volgen. U wordt daarbij geadviseerd uw route aan de hand van uw bestemming van te voren te plannen.

error: Kopiëren mag niet!