CBB krijgt kantoorruimte en trouwzaal te Marienburg

President-commissaris van Mariënburg, Michel Sjak Shie, minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken en de onderdirecteur Algemeen Beheer Gustaaf Samijadi, met het werkplan voor het inrichten van de kantoorruimte en trouwzaal

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) krijgt binnen niet al te lange tijd een kantoorruimte te Mariënburg in het district Commewijne. Projectdrager tevens president-commissaris van de oude suikerplantage Michel Sjak  Shie, deed deze toezegging vanmorgen aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken. De kantoorruimte staat op het eerdergenoemde complex maar zal aangepast en ingericht worden door het ministerie. Met deze toezegging kunnen burgers van het gebied straks gemakkelijker hun zaken regelen. Ze hoeven dan geen lange afstanden af te leggen om hun stukken in orde te maken. Voor minister Moestadja is dit goed nieuws. Het nieuwe kantoor voor Burgerzaken zal ongetwijfeld bijdragen aan het verder ontwikkelen van Mariënburg. Naast de kantoorruimte is er ook een gebouw beschikbaar dat zal dienen als trouwzaal. In heel Commewijne is er op dit moment geen fatsoenlijke trouwzaal, merkte de bewindsman op. Minister Moestadja heeft de opdracht gegeven dat binnen niet al te lange tijd de dienstverlening in dat gebied een feit moet zijn. ‘Liever vandaag dan morgen’, zei hij. Met deze ontwikkeling bewijst het departement dat het daadwerkelijk werkt aan het steeds verbeteren van de dienstverlening naar de samenleving toe. Binnenlandse Zaken en de leiding van het CBB zijn steeds bezig te kijken naar mogelijkheden om de burgers de beste service te geven. Naast president-commissaris Michel Sjak Shie was ook de onderdirecteur Algemeen Beheer van Binnenlandse Zaken, de heer Gustaaf Samijadi aanwezig bij het bespreken van de plannen voor het in orde maken van de kantoorruimte en trouwzaal ten behoeve van Mariënburg.

error: Kopiëren mag niet!