Jeugddammers vertrokken richting Guyana

Voor hun vertrek naar Nickerie en Guyana hebben de jeugddammers een bezoek gebracht aan directeur Sportzaken, Michael Watson. Een groep jeugddammers van het Miranda Lyceum en de Jongerenfederatie Wanica (Jofewa) gaat op tournee door Guyana.  Daar op weg zal ze twee dagen in Nickerie verblijven. Stichting Caribbean Centre van James Ramlall en Jofewa zitten achter de organisatie. Men zal damwedstrijden spelen en clinics verzorgen voor de jeugdigen in Nickerie en Guyana. De jonge dammers die naar Guyana gaan, zijn: Satish Chandai, Fabien Immanuel, Ismael Powe, Arief Salarbaks, Sherisma Chotkan, Pawankoemar Basdewsing en Roedharni Basdewsing. Ze vertrekken op 31 juli en keren terug op 7 augustus. Dagblad Suriname zal deze groep volgen en u up-to-date verslag brengen.

error: Kopiëren mag niet!