Game 1 Randjiet Boys – Voorwaarts op vrijdag 3 augustus

De eerste promotie-/degradatiewedstrijd tussen Randjiet Boys en Voorwaarts wordt op vrijdag 3 augustus gespeeld om 20.00 uur in het Andre Kamperveenstadion. De semikampioen van de SVB Eerste klasse komt dan uit tegen de nummer 9 van de Hoofdklasse. Voorwaarts koos zelf om de eerste wedstrijd uit te spelen. Volgens secretaris Keshopersad Gangaram Panday van Randjiet Boys had zijn ploeg geen moeite hiermee. ‘Ze zijn de oudste club van Suriname, dus hebben we dit besluit aan hen overgelaten.’ Randjiet Boys had er ook geen moeite mee dat de return niet meteen de week daarop wordt gespeeld, maar pas op zaterdag 18 augustus in het Voorwaartsstadion om 16.30 uur. De reden is dat 3 basisspelers van Voorwaarts tegen die tijd met de nationale U-20 selectie uitlandig zullen zijn.

error: Kopiëren mag niet!