Geen dokterskaart vanwege het ontbreken van adres

Sharmila Dhawtal heeft het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) platgelopen om haar straat te laten voorzien van een naam. Zij is woonachtig in een zijstraat van de Vredenburgweg. Zij geeft aan dat zij vanaf 2009 alle moeite doet om een naam te krijgen voor de weg. Door het ontbreken van de naam kan zij geen zaken gedaan krijgen. Zij is een schildklierpatiënte. Zij heeft het geld niet om de arts te betalen en wil een minvermogenkaart aanvragen bij het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). Omdat de weg geen naam heeft, kan er geen kaart gemaakt worden. Voor haar ligt er niets anders op dan thuis te blijven met haar ziekte. Haar gezondheidssituatie is niet wat het wezen moet, maar geld voor de dokter heeft zij niet.
Dhawtal vraagt zich af waarom het zolang moet duren eer een weg kan worden voorzien van een straatnaam. Dhawtal hoopt dat de desbetreffende instantie er heel gauw werk van maakt, zodat zij eindelijk een adres heeft en haar dokterskaart kan krijgen.

error: Kopiëren mag niet!