Dosko en Oema Soso nemen voorsprong op ranglijst

Na de 4de speeldag in de finaleronde van de Vrouwenvoetbalcompetitie van de SVB, hebben de kampioenskandidaten Dosko en Oema Soso een voorsprong genomen op de ranglijst. Dosko won met 1-0 van Diva, een gouden doelpunt gescoord door Cynthia Sital in de eerste helft. Oema Soso nam revanche op Merodia door met 2-0 te winnen na een 1-0 ruststand. Cherrilyn Alimoenadi en Aisa Smit scoorden voor Oema Soso, die in de eerste ronde verrassend van Merodia had verloren. Op dit moment heeft Dosko 8 punten, Oema Soso 7 punten, Merodia 4 punten en Diva 3 punten. Er resten nog 2 speeldagen te gaan.
Op zondag 12 augustus speelt in het Essedstadion Oema Soso tegen Diva om 16.30 uur en daarna Dosko tegen Merodia om 18.30 uur. Op zondag 19 augustus worden de laatste wedstrijden gespeeld in het Essedstadion. Merodia komt uit tegen Diva om 16.30 uur, daarna de clasico tussen Dosko en Oema Soso om 18.30 uur. Om 20.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats en wordt de vrouwenvoetbalcompetitie daarmee afgesloten voor dit seizoen.

De stand na 4 speelronden:
Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Dosko

4

8

5

1

02 Oema Soso

4

7

6

2

03 Merodia

4

4

1

3

04 Diva

4

3

1

7

De topscorers:

Naam Vereniging

Dlp

Andaya Landveld Oema Soso

16

Mervil Blatz Dosko

13

Aisa Smit Oema Soso

12

Stephanie Hanenberg Diva

11

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: