Donatie Bissumbhar

N.  Bissumbhar, meer bekend als Roy en ‘Onie’, een heel bekende oud-voetballer van TakdierBoys uit de regio Indira Gandhiweg is momenteel met zijn gezin op vakantie in Suriname. In Nederland is hij als leerkracht verbonden aan de Protestants Christelijke Basisschool in Rotterdam. Vanwege zijn inzet, zijn ijver en toewijding was hij in het schooljaar 2009 / 2010 door zijn organisatie, de stichting P.C.B.O, uitgeroepen tot leerkracht van het jaar. Aan deze erkenning was er ook een prijzenpot verbonden. Een deel uit deze gelden heeft hij nu aangewend om enkele sociale instellingen te gedenken. Zijn keuze is gevallen op het Kinderhuis Arya Dewaker ( gasfornuis ), het Weeshuis Sanatan Dharm ( waterdispencer en klamboes ), het kindertehuis van Alkmaar ( levensmiddelen ) en vooral ook de lagere school ‘Sint Wilhelmus’ ( een geldsbedrag ) in het district Wanica waar hij in zijn jeugdjaren zelf op school is geweest. De ontvangers waren heel erg ingenomen met deze geste van de familie ‘Onie’ Bissumbhar.

error: Kopiëren mag niet!