K-Mac and "Da" lanceren Nooit Onder

De artiesten K-Mac and “Da” van de Beatmaster Records, lanceren hun vakantietune  Nooit Onder. Deze track is speciaal voor de nog schoolgaanden en examenkandidaten om ze een push te geven in de goede richting, om het school-/studiejaar met een goed resultaat af te sluiten.  Hij is ook een stimulans voor de gemeenschap, want het positieve uit deze track geldt, gewoon voor eenieder die resultaat wenst te boeken in zijn of haar leven. Het leven is bijzonder, je staat aan top Nooit Onder. Bij bliksem en bij donder. Je gaat ervoor , je bent een topper, zo luidt het in het refrein.
Vrij duidelijke taal van de jongens. De Beatmaster Records bestaat slechts een jaar en is nu al bezig, langzaam maar zeker, terrein te winnen in de Surinaamse muziekindustrie. Blijf de boys  (en girls) van de BMR volgen. Nooit Onder, is reeds gelanceerd bij twee van onze bekende radiostations ( R.P. en S.R.S.) en wordt deze week bij de overige gedropt. Vraag hem aan en maak hem tot de tune van deze vakantie. “Da” vertelt verder, dat er een clip van deze track geschoten zal worden, maar er nog even geduld moet worden betracht, vanwege drukke werkzaamheden voor lancering van de CD die de titel zal dragen van “The Collabo”.

error: Kopiëren mag niet!