Bewoners Boxel verrast met waterrekening

Robby Gonesh schrok zich een hoedje toen hij voor de maand juni en juli een waterrekening thuis bezorgd kreeg. Tot zijn grote verbazing moest hij voor de twee maanden een bedrag van SRD 19.20 betalen aan de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM), terwijl hij niet eens een wateraansluiting heeft. Deze bewoner zegt dat niet alleen hij is benadeeld, maar de hele omgeving. Het is jaren geleden dat er water uit de leidingen viel. Gonesh, die woonachtig is aan de Boxelweg,  vertelt dat de SWM bezig is met de overname van het waternet van de Dienst Watervoorziening. Om aangesloten te worden, moeten de buurtbewoners een waarborgsom van SRD55 betalen. Niet lang nadat hij hieraan had voldaan, kreeg hij de rekening thuis bezorgd. Hij ging naar de SWM en daar kreeg hij van een dienstdoend personeelslid te horen dat hij het bedrag maar moest betalen.
Edmund Blufpand, pr-officer van de SWM, zegt dat er inderdaad fouten zijn gemaakt, maar dat alles wordt teruggedraaid. Er is geen reden tot paniek. De benadeelden kunnen bellen naar de afdeling Klantenservice en het probleem aangeven. De rekening wordt dan teruggedraaid.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: