WBC wint van Leo Victor Inter Moengotapoe semikampioen

Zondag werd de SVB Hoofdklassecompetitie afgesloten, nadat Leo Victor zijn laatste wedstrijd niet in winst kon omzetten tegen WBC. De ploeg van Leo Victor begon deze wedstrijd heel fris en kreeg in het begin tal van kansen, maar doelman Soeraj Somai verrichtte een goede save om de stand op gelijke hoogte te houden. Maar naarmate de wedstrijd vorderde, begon WBC beter voor de dag te komen. En in de 40ste minuut maakte Fabian van Dijk 1-0 voor WBC. Een minuut daarna was het Regillio Kemper die de stand tilde naar 2-0, dit werd tevens de ruststand.
In de tweede helft werd het spel om het middenveld gespeeld, waardoor ploegen niet gevaarlijk kwamen opzetten. In blessuretijd bepaalde Kemper de eindstand op 3-0. Door deze overwinning eindigt WBC op de derde plek, terwijl Leo Victor genoegen moet nemen met de vierde positie.
Inter Moengotapoe is door deze uitslag semikampioen geworden. Ze speelde 2-2 gelijk tegen Robinhood. Hierdoor eindigt de ploeg uit Moengo op de tweede plek.