Highway Cup 2012: Jong Atta Boys zeker van halvefinaleplaats


De ploeg van Jong Atta Boys is zeker van een plaats in de halve finale van de Highway Cup 2012. De sterrenploeg won afgelopen week haar tweede wedstrijd in poule A. Van Dreamteam uit Ramgoelam werd met 5-1 gewonnen, na een 3-0 ruststand. Gregory Righters scoorde alle 5 doelpunten voor Jong Atta Boys. Valentino Kiele redde de eer voor Dreamteam. De andere wedstrijd in deze poule ging tussen The Hunters en SV Wilhelmina. Wilhelmina won na een 1-1 ruststand met 4-2. Johan Aroeman (3x) en Terrence Aroeman zorgden voor de goals van Wilhelmina, Orpheo Fraser en Kisje Kedar (uit een penalty) scoorden voor Hunters. Komend weekend wordt in deze poule de beslissende wedstrijd tussen Dreamteam en Wilhelmina gespeeld. Beide ploegen hebben 3 punten en een van ze kan overgaan naar de halve finale.
In poule B werd het een moeizame 1-0 zege voor FC Interpul op Survivors. Awinash Laldharie scoorde het enige doelpunt in de eerste helft. Survivors was in het begin de gevaarlijke ploeg, maar kon doelman Helmut Beukenhout niet verslaan. Interpul heeft na 2 wedstrijden 6 punten en is de koploper in deze poule. In de andere wedstrijd boekte Ew Tjie Pegoe door een subliem optreden van Marcelo Triesie een 3-1 overwinning op Adonai. De ruststand was 2-1. Adonai kreeg veel kansen, maar de doelpunten bleven uit. Zowel Ew Tjie Pegoe als Adonai heeft 3 punten. In  deze poule is nog niemand zeker van een halvefinaleplaats. Komend weekend moeten de beslissingen vallen.

Stand poule A

#

Team

W

Pt.

V

T

1

Jong Atta Boys

2

6

17

2

2

Dreamteam

2

3

6

5

3

SV Wilhelmina

2

3

5

14

4

The Hunters

2

0

2

9

Stand poule B

#

Team

W

Pt.

V

T

1

FC Interpul

2

6

4

0

2

Adonai

2

3

5

5

3

Ew Tjie Pegoe Boys

2

3

3

4

4

The Survivors

2

0

2

5

 

Programma zondag 5 augustus 2012:
13.00 uur Jong Atta Boys – The Hunters
14.00 uur FC Interpul – Adonai
15.00 uur Dreamteam – Wilhelmina
16.00 uur Ew Tjie Pegoe – Survivors

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: