Minister Moestadja ontvangt Brandweerbond

Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken heeft gistermorgen het bestuur van de Brandweerbond, onder leiding van John Seedorf, ontvangen. Het uitvallen van de bewindsman in maart dit jaar vanwege ziekte, heeft ertoe geleid dat er wat stagnatie is opgetreden in de zaken die de bond graag opgelost wilde zien. De bewindsman heeft de bond daarom uitgenodigd om over een aantal zaken van gedachten te wisselen. Een van de punten die speelt bij de Brandweerbond is dat er een vertraging is opgetreden in de waardering met betrekking tot de inconveniënten. Daarover hebben partijen in een ontspannen sfeer van gedachten gewisseld en is er een basis gelegd voor hernieuwd vertrouwen. Minister Moestadja ervaart de ontmoeting als een investering in de wederzijdse relatie tussen de bond en het ministerie van Binnenlandse Zaken. De gezonde basis is gelegd voor een functionele samenwerking. Er is gesproken over de hoofdzaken, maar ook voor andere kwesties heeft de bewindsman zich gevoelig getoond door te beloven een oplossing voor te zullen zoeken.

error: Kopiëren mag niet!