Bala Djino & Sonzz

Na een paar maanden van intensieve opnames is het zo ver. Baja films i.s.m. Para’s media is uitgekomen met een eigen Surinaamse film. Het idee om deze film te produceren vloeide voort uit de vele films die Para’s media heeft vertaald. Het publiek vroeg steeds dat de organisatie zou komen met een eigen productie. De nieuwe film heet :’Bala Djino & Sonzz’ en gaat over een vader en zijn zoon. Deze naam komt omdat de vader slechts 1 zoon heeft maar hij geeft heel veel problemen alsof er meerdere zonen zijn. Deze komische roman speelt zich af in Paramaribo, Marowijne, Gran Santi en Stoelmanseiland. De hoofdrolspelers in deze film zijn: Djino De Switt, Elvin Pinas, Yamna Almak en Elisa Kastiel. Djino De Switt is bekend geworden voor het inspreken voor de Nigeriaanse acteur mr ibu in de vertaalde films. De feestelijke première van deze film vindt plaats op zondag 5 augustus om 19.00 u in het CCS-gebouw en op maandag 6 augustus is er weer een voorstelling. Op vrijdag 10 augustus wordt hij op Moengo vertoond in het Ronny Brunswijckstadion en zaterdag 11 augustus in Albina. De bedoeling is dat hij Frans- Guyana en het verre binnenland ook aandoet. De film is geproduceerd door Ronald  Misiedjan en geregisseerd door El Durando. Dit is de 2e film die Baja films geproduceerd heeft. Met de inkomsten van deze film wil de organisatie werken aan professionalisering om uiteindelijk een filmindustrie te ontwikkelen.

error: Kopiëren mag niet!