Succesvol feryari oso-theaterspektakel van A Sa Go

Lachen en gieren dat was werkelijk het geval in de goed gevulde zaal van de Antony Nestysporthal op zaterdag 28 juli. De toneelgroep A Sa Go vierde samen met de Surinaamse gemeenschap haar 25 ste verjaardag. De jongerengroep  van A Sa Go ging in première met een stuk over discriminatie en burenruzie. Ook de de oudere groep bracht twee nieuwe stukken op de planken. De avond begon met  een nabal met de groep ‘Gowtu Moni’ onder leiding van Rocky Marciano.  De mc van de avond was Harold Gessel, die het  publiek ook liet lachen. Naast Asago hebben ook andere groepen met toneel, zang en dans de aanwezigen geamuseerd. De artiesten die deze verjaardag leuker maakten,  waren onder anderen Roman Lont,  Kifoko, Paremuru, Ruben Silvin, Damaru, Mix Max, Does Cabaret, Molada Pinas, Glenn Huisden, Mofina Pikin en de Flip Dancers. Het  Feryar oso-theaterspektakel werd georganiseerd door Sunil dvd-shop in samenwerking met theatergroep A Sa Go. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!