Miss Suriname 2011 plaatst zich voor Miss World 2012 Top Model

Miss Suriname 2011, Stefanie Gentle, heeft een plaats weten te bemachtigen binnen de top 47 van de Top Model Catwalk Show van Miss World 2012. Dit meldt een trotse APRA-vicepresident, Farida Soebhan, aan Dagblad Suriname. Ook de website www.missworld.com maakt melding hiervan. Deze 47 missen zullen op 12 augustus 2012 deelnemen aan de Top Model Catwalk finale, een van de vijf fast track events van Miss World. De winnaars van elk fast track event plaatst zich automatisch voor de semi finale.
Soebhan zegt dat APRA Stefanie Gentle een jaar lang heeft voorbereid op Miss World 2012. ‘We hebben vooral moeten werken aan haar zelfvertrouwen en timemanagement.’ De APRA-vicepresident zegt dat aan Gentle ook is meegegeven om bij alle events zoveel als mogelijk op de frontlinie te staan om zo zichzelf in de kijkers te plaatsen. ‘Ze moet gewoon alle ‘tools’ gebruiken die zij van APRA heeft mee gehad.’
De openingsceremonie van Miss World 2012 vond gisteravond plaats in het Dongsheng Stadium. Volgens de website www.missworld.com was het een avond vol glitter en glamour, zang en dans en vooral beauty’s. Een vuurwerk.
Het is de eerste keer in de 62 jaar geschiedenis van Miss World dat 120 landen participeren aan deze missverkiezing. Vorig jaar namen 115 missen deel.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!