WBC moet winnen van Robinhood

Voor de aanvang van de derde ronde van de competitie van de SVB Hoofdklasse zou het onmogelijk lijken. Maar in de derde ronde is winnen van de al kampioen geworden Robinhood niet zo moeilijk meer. Uit de laatste 7 wedstrijden heeft ze 4 verloren. Dit zal de grootste motivatie zijn voor WBC, wanneer ze vanavond in het Andre Kamperveenstadion zal aantreden tegen de nieuwbakken kampioen. Voor WBC staat het semikampioenschap nog op het spel en dat kan alleen door een winst bij deze inhaalwedstrijd.
Op dit moment heeft WBC een 5 punten achterstand op nummer 2 Inter Moengotapoe. Indien WBC wint, dan komt ze op 47 punten. Er rest dan nog 1 wedstrijd elk voor de drie semikampioenskandidaten. Leo Victor doet met 46 punten ook mee voor de tweede plek. Na vanavond worden er zondag nog twee cruciale wedstrijden gespeeld op de laatste speeldag van de Hoofdklasse. Simultaan om 18.00 uur komen tegen elkaar uit Robinhood – Inter Moengotapoe in het Essedstadion en WBC – Leo Victor in het Andre Kamperveenstadion. Alleen bij verlies of gelijkspel van Inter Moengotapoe maken de twee andere ploegen nog kans op het semikampioenschap.

Resterende wedstrijden SVB Hoofdklasse:
Inhaalwedstrijd:

Team A Team B Datum Lokatie Tijd
Robinhood WBC Wo.25 juli A. Kamperveen 20.00u

Het schema van de 27e speelronde  (laatste speelronde):

Team A Team B Datum Lokatie Tijd
KD Transvaal Za.28 juli Ramkhelawan 16.30u
SV Notch Boskamp Za.28 juli R.Brunswijk 16.30u
Excelsior Voorwaarts Za.28 juli Meerzorg 16.30u
Robinhood Inter MT Zo.29 juli Dr.Ir.F.Essed 18.00u
WBC Leo Victor Zo.29 juli A. Kamperveen 18.00u
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: