Hervatting Highway Cup

Na een week stil te hebben gezeten vanwege de aanhoudende regens, wordt de Highway Cup 2012 op zondag 29 juli hervat. Dit toernooi, gesponsord door Wanica Technical Center en Ramcharan’s Slijterij, gaat op zondag 29 juli zijn tweede speeldag in van de groepsfase. Zondag gaan de ploegen die hun eerste wedstrijd verloren hebben, strijden voor de winst, anders zijn ze zo goed als uitgeschakeld. Zo moeten de ploegen van Ew Tjie Pegoe Boys, Survivors, The Hunters en Wilhelmina goed terugkomen. Op zondag 05 augustus wordt de voorronde afgerond. Daarna volgt de knock-outfase op donderdag 9 augustus, waarna op zondag 12 augustus dit toernooi wordt afgerond met de grote en kleine finale.

Het volledige programma van de voorronde:
Zondag 29 juli 2012:

Tijd Wedstrijd

Pl.

13.00 uur Ew Tjie Pegoe – Adonai

B

14.00 uur SV Wilhelmina – The Hunters

A

15.00 uur FC Interpul – The Survivors

B

16.00 uur Jong Atta Boys – Dreamteam

A

Zondag 05 augustus 2012:

Tijd Wedstrijd

Pl.

13.00 uur Jong Atta Boys – The Hunters

A

14.00 uur FC Interpul – Adonai

B

15.00 uur Dreamteam – SV Wilhelmina

A

16.00 uur Ew Tjie Pegoe – The Survivors

B

error: Kopiëren mag niet!