RO-minister bezoekt Centrale Markt en Vreedzaammarkt

Marktmeester Egbert Fonkel maakte maandag voor het eerst mee dat een minister van Regionale Ontwikkeling (RO) zich persoonlijk heeft georiënteerd op de Centrale Markt en de Vreedzaammarkt. Fonkel is al vier jaren marktmeester. De stap van minister Stanley Betterson juicht hij toe.
De minister van RO heeft afgelopen maandag een oriëntatiebezoek gebracht aan de Centrale Markt en de Vreedzaammarkt. Fonkel heeft de nijpende situatie van de markten besproken met de minister. Na de inspectie heeft de bewindsman toegezegd om beide markten binnenkort te renoveren. De onvriendelijke situatie van de markt en de vele lekkages zorgen voor minder klanten en bezoekers.
Fonkel is hoopvol gestemd. Hij hoopt dat zaken daadwerkelijk binnen zeer korte termijn aangepakt zullen worden. ‘Het is dringend dat de markten opgeknapt worden. Belangrijk is dat zij weer bezoekersvriendelijk gemaakt worden. Ook voor de verkopers zal het dan een verademing zijn.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: