Minov-topper Peneux mogelijk naar Handel & Industrie

Robert Peneux, beleidsmedewerker op het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov), stapt naar alle waarschijnlijkheid over naar het ministerie van Handel en Industrie (HI). De Pertjajah Luhur-topper Peneux zegt aan Dagblad Suriname dat hij het liefst blijft op het ministerie, vanwege zijn “kennis van het onderwijs in Suriname”. “Mijn hart ligt bij het onderwijs, ik wil graag jongeren helpen in hun ontwikkeling. Ik heb ook nog een aantal trajecten lopende op Minov, zoals de vernieuwing van het Imeao-structuur en die wil ik wel afronden.” Maar zegt hij “ik voel mij  ook prima op HI”. Er zou volgens bronnen reeds een resolutie zijn geslagen met betrekking tot zijn  overplaatsing per 1 augustus aanstaande. Volgens insiders kunnen Minov-minister Shirley Sitaldin en Peneux al geruime tijd niet door een deur, vanwege zijn kritische opstelling.

error: Kopiëren mag niet!