Dronken man masturbeerde voor schoolmeisjes

De 34-jarige K.D. is op 19 juli door de politie van Santo Boma aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van openbare schennis van de eerbaarheid. K.D. heeft  op twee afzonderlijke plaatsen en dagen twee schoolgaande tienermeisjes in zijn auto achtervolgd. Vervolgens stopte hij naast hun en begon te masturberen. Hij nodigde de meisjes ook nog uit om bij hem plaats te nemen in de auto. De meisjes gingen niet in op die uitnodiging. Zij vertelden aan hun schoolleiding wat hun was overkomen en die schakelde de politie in.
De politie startte gelijk met een onderzoek, waarbij K.D. als verdachte in beeld kwam. K.D. heeft intussen bekend dat hij zich aan het bovenstaande heeft schuldig gemaakt. Hij gaf verder ook te kennen dat hij die handeling ook gepleegd heeft tegen twee schoolgaande meisjes die op de fiets waren. Volgens K.D. pleegde hij die handelingen, omdat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn operatieterrein was de omgeving van de Bomaweg en de Bomapolder in de buurt van de RGD-polikliniek.
 

error: Kopiëren mag niet!