Advocaat vraagt kort uitstel in moordzaak Sardjoe

Om zich beter te kunnen voorbereiden op het pleidooi in de zaak, waarbij Latnawatie Sardjoe van het leven is beroofd, vroeg advocaat Stanley Marica aan rechter Daniëlle Karamatali of hij het dossier van zijn cliënt, Charles A., mocht kopiëren inclusief het proces-verbaal van de zitting. De magistraat honoreerde het verzoek van de verdediging. Het Openbaar Ministerie zou gisteren haar requisitoir presenteren. Omdat de raadsman niet over bepaalde delen van het dossier beschikte, stelde de magistraat op verzoek deze zaak uit naar 13 augustus.
De 34-jarige Charles werd op 19 juli 2011, een dag na het incident, aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de 52-jarige Latnawatie Sardjoe te hebben vermoord. Het lijk van Sardjoe werd in een bosschage op een vuilnisbelt langs de Marinebasisweg te Domburg aangetroffen. Haar handen, voeten en hals waren gekneveld. De verdachte ontkent enige betrokkenheid. Hij liet wel los dat hij de vrouw twee keren thuis had afgezet en dat hij haar tante noemde. Op de volgende zitting zullen de vervolgingsambtenaar en de verdediging aan de beurt komen. Charles blijft aangehouden.
Saskia Bandhan           

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: