Lil Turbo en Dolo tijdens Suri Hitshow

Na hun succesvolle optreden in Margaritas tijdens Turbo Hiphop dance session 2012, gaan de jongens nu op 21 juli optreden tijdens de Suri Hitshow in Nis. Lil Turbo vertelt dat ze een spetterend optreden gaan geven met hun hits als Vakantie en Djamanti. Djamanti is het nieuwe nummer van het duo en is momenteel geliefd in Suriname en in Nederland staan ze bij FunX. Suri Hitshow betekent veel. Het is een eer voor ons om tijdens deze show op te treden, omdat alle bekende Surinaamse artiesten van de partij zijn, vertelt Lil Turbo. Het duo heeft ook sinds kort een eigen live band genaamd To Hot To Handle, die uit 5 leden bestaat. Lil Turbo is in dagelijks leven een muziekproducent en heeft zijn eigen studio Sound Splash. Lil Turbo is ook bezig met de mastering van de Surinaamse tv-serie The Jordans. Het volgende optreden waarnaar Lil Turbo en Dolo uitkijken, is de Crazy Talentshow.

error: Kopiëren mag niet!