Tashan’s Heartbeat Night

Zondag aanstaande vindt in de Trade Center een avond vol zang plaats met als titel Tashan’s Heartbeat Night. Deze avond wordt georganiseerd door Satish Music Center en wordt in verband met de launch van zijn nieuwe cd volume 7 georganiseerd. Volume 8 en 9 komen ook dit jaar uit vertelt Radjesh Jagroep, bandleider van Beni’s Houseband. Het tiende volume van Tashan is gepland om in de Antony Nestysporthal in december dit jaar te lanceren. Zondagavond zullen de volgende artiesten hun geweldige zangtalent tonen, Prashant Ramjatan – Navin Sardjoe-Fariz Barsatie-Satish Jagroep-Radjesh Gajadhar-Ravin Soerdjbalie-Soeradj Lalaram en  Radjesh Jagroep.  Radjesh Jagroep zal de bekende nummers uit Tashans volume 1 tot en met 7 zingen. De artiesten zullen begeleid worden door Radjesh Jagroep zelf.

error: Kopiëren mag niet!