Inverzekeringstelling derde verdachte moord Haïtiaan rechtmatig

De inverzekeringstelling van de derde verdachte, Rabin N., in de levensberovingszaak van de Haïtiaan,  Celsius Molius, is rechtmatig verklaard. De rechter-commissaris (rc) heeft de aanhouding met 30 dagen verlengd. Deze verdachte, die onlangs in beeld kwam, werd dinsdag 17 juli op het parket voorgeleid. Het Openbaar Ministerie had toen deze zaak verwezen naar de rc. Gisteren heeft de rc de beslissing genomen om zijn aanhouding te verlengen.
In deze zaak zijn eerst twee politiebrigadiers aangehouden. De strafzaak tegen de twee brigadiers, Anielkoemar K. en Haroen N., is afgelopen maandag in behandeling genomen. Advocaat Murwin Dubois staat ook deze derde verdachte juridisch bij. Rabin is geen agent van politie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!